top of page
Abstract Room

ABOUT US

Vision - Mission - Brand Promise

Our Vision - Champions Academy is to become Asia's most trusted learning center by providing a safe and healthy environment where students can "PLAY - LEARN - CREATE: to their fullest potential with confidence.

Our Mission - To help your child discover their true talents and abilities through our specialized designed courses and activities. Champions Academy will be well equipped with a strong foundation full of confidence and skills towards their future.

Our Brand Promise - We are educating students to learn and grow like a Champion.

IMG_3048_edited.jpg
Coloful Dots

WHAT PeoPLE SAY?

Coloful Dots
Coloful Dots
Coloful Dots
Coloful Dots

"Chị cảm ơn trường rất nhiều, tạo môi trường tốt cho bé được tham gia và chăm sóc bé chu đáo. Chị luôn cảm thấy yên tâm khi bé học ở Champions Academy."

— Ms. Thao

"Niềm tự hào nhất của mẹ không phải Diễm xinh đẹp mà Diễm là cô bé ngoan, biết cư xử tốt với mọi người. Môi trường tốt sẽ tạo ra tính cách tốt!"

— Ms. Thanh

Geometric Shapes
Geometric Shapes

Opening Hours

Come Visit

Everyday: 10am to 7pm

MAN_3402_1.JPG

"Mẹ con em cảm ơn thầy và các cô của trường nhiều lắm ạ. Em thật sự rất vui cho cháu khi đã có duyên ở Champions Academy dù chỉ là ước mơ của cháu chỉ có trong thời gian ngắn trong cuộc đời của cháu đã có những kỉ niệm quá đẹp ngoài sự ước mơ của mẹ cháu! Em cảm ơn Champions Academy nhiều lắm!"

— Ms. Thuy

MAN_4669 (1).jpg

"Cảm ơn các bạn trong buổi chụp hình thật nhiều. Bộ ảnh rất đẹp! Các cô chú đã chăm chút cho các con từng từ một, làm cho các con tinh thần thoải mái nhất mà thể hiện tự tin."

— Ms. Loan

Dash Line

GET A FREE CONSULTATION

Dash Line
Girl with Teacher

GET A FREE CONSULTATION

Courses are available for children and teenagers from age 4 to 18 years old.

What service are you interested in?

Thanks for submitting!

bottom of page